Category Archives: ГАЛЕРИЈА

(ГАЛЕРИЈА) Нашите репортери на теренските снимања во јануари

Во месецот јануари имавме навистина интересни гости о нашите МИНИ ВЕСТИ а посетивме и многу интересни места. Ова се дел од нив:

http://minivesti.mk/galerija-nashite-reporteri-na-terenskite-snimana-vo-januari/

(ГАЛЕРИЈА) Видете кого снимавме и каде бевме во ноември и декемви

Ова се дел од нашите гости и снимања во ноември и декември. Погледнете како се забавувавме овие два месеца…

http://minivesti.mk/galerija-videte-kogo-snimavme-i-kade-bevme-vo-noemvri-i-dekemvi/

(ГАЛЕРИЈА) Нашите репортери со нови соговорници за новите емисии во септември

Другарчиња погледнете ги новите септемвриски гости во нашата емисија и како нашите репортери ги снимаат и разговараат со нив…

http://minivesti.mk/nashite-reporteri-so-novi-sogovornitsi-za-novite-emisii-vo-septemvri/

(ГАЛЕРИЈА) Првите снимања со нашите мини репортерчиња

Драги другарчиња, еве неколку фотографии од нашите репортерчиња за време на снимањата на прилозите за „Мини Вести“.

http://minivesti.mk/prvite-snimana-so-nashite-mini-reporterchina/

(ГАЛЕРИЈА) Снимање на пилот емисија

Погледнете како беше на снимањето за пилот емисијата на „МИНИ ВЕСТИ“ и запознајте ја дел од нашата екипа …

http://minivesti.mk/snimanje-pilot-emisija/

ПРОДУКЦИЈА: