(ГАЛЕРИЈА) Нашите репортери на теренските снимања во јануари

Во месецот јануари имавме навистина интересни гости о нашите МИНИ ВЕСТИ а посетивме и многу интересни места.
Ова се дел од нив:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПРОДУКЦИЈА: