(ГАЛЕРИЈА) Видете кого снимавме и каде бевме во ноември и декемви

Ова се дел од нашите гости и снимања во ноември и декември. Погледнете како се забавувавме овие два месеца…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПРОДУКЦИЈА: