(ГАЛЕРИЈА) Нашите репортери со нови соговорници за новите емисии во септември

Другарчиња погледнете ги новите септемвриски гости во нашата емисија и како нашите репортери ги снимаат и разговараат со нив…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПРОДУКЦИЈА: