(ГАЛЕРИЈА) Првите снимања со нашите мини репортерчиња

Драги другарчиња, еве неколку фотографии од нашите репортерчиња за време на снимањата на прилозите за „Мини Вести“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПРОДУКЦИЈА: