(ГАЛЕРИЈА) Снимање на пилот емисија

Погледнете како беше на снимањето за пилот емисијата на „МИНИ ВЕСТИ“ и запознајте ја дел од нашата екипа …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПРОДУКЦИЈА: